Ομάδα

Ομάδα

Η χειρουργική μας ομάδα αποτελείται απο ανθρώπους που μοναδικό τους μέλημα είναι η απάλυνση του ανθρώπινου πόνου και η βελτίωση του επιπέδου ζωής των ασθενών της.

Η ομάδα μας λοιπόν αποτελείται απο τέσσερις ορθοπαιδικούς χειρουργούς, δυο αναισθησιολόγους και έναν ογκολόγο.

Οι αναισθησιολόγοι της ομάδος είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι ιατροί, οι οποίοι παρακολουθούν τον ασθενή προ αλλά και μετεγχειρητικά ανελλιπώς και βρίσκονται στο πλάι του ασθενούς και της χειρουργικής ομάδος καθ’όλη την διάρκεια των χειρουργικών επεμβάσεων.

κ. Γεώργιος Ε. Μαραγκουδάκης MD, PhD

Ο κ. Γεώργιος Μαραγκουδάκης έπειτα απο 35 συναπτά έτη στον δημόσιο τομέα ως αρχικά επιμελητής και στη συνέχεια διευθυντής Ορθοπαιδικός Χειρουργός με συμμετοχή σε χιλιάδες ορθοπαιδικές επεμβάσεις και έχοντας την εμπειρία των 35 ετών στο χώρο της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη.

Ο κ. Γεώργιος Μαραγκουδάκης είναι απόφοιτος και Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εκπαιδευτεί στην Ορθοπαιδική Χειρουργική απο ανθρώπους κορωνίδες της επιστήμης της Ορθοπαιδικής σε κέντρα του εξωτερικού και της Ελλάδος και έχει αποτελέσει και ο ίδιος εκπαιδευτής και δάσκαλος για δεκάδες Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς κατά τη διάρκεια της θητείας του στον δημόσιο τομέα.

Απο τον Απρίλιο του 2015 ο κ. Μαραγκουδάκης ιδιωτεύει και δραστηριοποιείται μεταξύ Αθηνών και Χανίων Κρήτης.

 

κ. Αναστασία Χ. Στεργιούλα MD, cPhD

Η κ. Αναστασία Στεργιούλα είναι Ακτινοθεραπευτής Ογκολόγος και αποτελεί τον Ογκολογικό σύμβουλο της ομάδος σε περιστατικά με ογκολογικό ενδιαφέρον.Η αύξηση του καρκίνου στις μέρες μας επιβάλλει την ύπαρξη ογκολογικής γνώσης για την έγκαιρη και έγκυρη διαγνωστική και θεραπευτική διεργασία, γεγονός που κάνει την συμβολή της κ. Στεργιούλα απαραίτητη για την ομάδα μας.

Η κ. Αναστασία Στεργιούλα είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και υποψήφια Διδάκτωρ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Εκπαιδεύτηκε στην Ακτινοθεραπευτική Ογκολογία στο Αντικαρκινικό - Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών “Ο Άγιος Σάββας” και απο το 2008 ιδιωτεύει και δραστηριοποιείται στο Ακτινοθεραπευτικό τμήμα του Νοσοκομείου Ιασώ στο Μαρούσι.